top of page

Het volledige aanbod van activiteiten van HERWEY

GRONDWERKEN

Met ons professioneel materieel zijn we bij HERWEY de perfecte partner voor het uitvoeren van civiele en archeologische grondwerken. Niet alleen doen we de graafwerken, maar we bieden ook een totaalconcept aan, waarbij we zowel de graafwerken als het afvoeren van grondoverschotten voor onze rekening nemen. 

INFRAWERKEN

Bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten bieden we onze klanten het voordeel van slechts één aanspreekpunt tijdens het hele project. HERWEY staat open voor het realiseren van particuliere werken, de aanleg van bedrijfsterreinen of openbare werken. Hierbij nemen we alles van a tot z voor onze rekening. Van het grondverzet tot het plaatsen van rioleringen en funderingen, grondkeringen en het leveren van de door u gekozen verharding.

RECYCLING

Duurzaamheid is een begrip dat steeds belangrijker wordt in onze maatschappij. Daarom richt HERWEY zich op het recycleren en verwerken van inerte afvalmaterialen. Deze worden verwerkt tot granulaat en zand, die voor diverse toepassingen kunnen worden gebruikt. Het hele proces verloopt onder streng toezicht en is gecertificeerd. 

BETONCENTRALE

Door het plaatsen van een betoncentrale in 2009 hebben we de mogelijkheid om nieuwe en gerecycleerde granulaten en zanden te vermengen met cement. Hierdoor kan het worden ingezet voor meerdere doeleinden. Het heeft ervoor gezorgd dat u sindsdien ook bij ons terecht kunt voor het afhalen van gestabiliseerd zand, schraalbeton en gestabiliseerde steenslag. 

CONTAINERVERHUUR

Bij een verbouwingsproject hoort heel wat afval. Huur daarom een container bij HERWEY voor het verzamelen en afvoeren van diverse afvalstromen. Het leveren en ophalen gebeurt telkens in overleg met de klant. 

WENST U MEER INFORMATIE OMTRENT DE ACTIVITEITEN VAN HERWEY IN LANAKEN? CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO.

bottom of page