top of page
Infrawerken limburg

De expert in infrawerken in regio Limburg

EEN TOTAALCONCEPT VAN ONTWERP TOT UITVOERING

Bij de uitvoering van tal van werken kan het frustrerend zijn om telkens op verschillende aannemers te moeten rekenen. Daarom zweert HERWEY bij een totaalconcept, waarbij alles voor onze rekening wordt genomen.

Ons team neemt het volledige project in handen, van ontwerp tot uitvoering. We kunnen hiervoor rekenen op een jarenlange ervaring met 3D-machinebesturing en 3D-meetinstrumenten om uw bouwplan te digitaliseren. Tijdens het hele project houden we u voortdurend op de hoogte van de te nemen stappen. Want een transparante aanpak, daar staan we voor. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. 

infrawerken HERWEY limburg

NIEUWBOUW EN RENOVATIE

HERWEY is een betrouwbare partner op het vlak van infrawerken in de regio Limburg. Zo staat ons team klaar voor het realiseren van particuliere werken, de aanleg van bedrijfsterreinen en openbare werken.

Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie, we pakken iedere klus met de nodige professionaliteit aan.

Ook hier beschikken we over de knowhow om alle soorten werken voor onze rekening te nemen, van asfaltverhardingen tot beton, grind, klinkers of waterdoorlaatbare verhardingen. We kunnen ter plaatse gestorte keermuren leveren of prefab aanvoeren. Daarnaast plaatsen we ook rioleringsbuizen en putten uit beton, grès of kunststof. 

info

INTERESSE IN ONZE INFRAWERKEN? VRAAG ONS OM EEN OFFERTE. 

bottom of page