top of page
grondwerken limburg

Uw partner voor grondwerken in regio Limburg

ALGEMENE GRONDWERKEN IN LIMBURG

Nood aan een professioneel aannemingsbedrijf dat algemene grondwerken voor u kan uitvoeren?

HERWEY in Lanaken beschikt over een uitgebreid en modern gamma aan grondverzetmachines. Hierdoor zijn we beschikbaar voor het uitvoeren van zowel kleine als grote grondwerken met oog op woningbouw, industrie of wegenis.

Grondbalans 0?

Indien de werken het toelaten dan worden deze 3 dimensionaal uitgevoerd. Door de inzet van 3D aangestuurde machines zijn wij in staat om er in bepaalde gevallen voor te zorgen dat grondoverschotten in de werf verwerkt worden en er minder grondafval veroorzaakt wordt. Met andere woorden géén of alleszins minder grondafvoer.

grondwerken lanaken HERWEY

Ons team staat tevens klaar voor het stabiliseren van uw grond. Afhankelijk van de bodem doen we dit met kalk, cement of een kalk-cement-mengsel. Hiervoor komen we graag langs om de aanwezige ondergrond te inspecteren en aan de hand daarvan de draagkracht te optimaliseren met behulp van onze knowhow.

CIVIELE EN ARCHEOLOGISCHE GRONDWERKEN IN LIMBURG

Bij het uitvoeren van grondwerken maken we graag een onderscheid in werken met een civiel- of een archeologisch karakter. Bij deze eerste gaat het om het uitgraven van grote en kleine bouwputten, zwembaden, infiltratiebekkens, landscaping, etc...

Archeologisch grondverzet is ons niet vreemd en wordt in vele gevallen als een bouwverplichting opgelegd.

  • Uitgraven van grote en kleine bouwputten

  • Grondverzet voor zwembaden en vijvers

  • Leveren en plaatsen van diverse regenwater- en septische putten

  • Landscaping

MEER WETEN OVER DE GRONDWERKEN VAN HERWEY IN LANAKEN?  NEEM CONTACT MET ONS OP.

bottom of page