top of page
  • Herwey

Compleet uitgevoerde infrastructuurwerken in Limburg


Herwey

Vele disciplines onder één dak Bij het realiseren van een nieuwbouw- of renovatieproject komt er heel wat kijken. Er moet met een groot aantal partijen worden samengewerkt. Het vergt vaak veel moeite om het grote aantal te verrichten werkzaamheden goed op elkaar af te stemmen en in te plannen. Herwey in Lanaken heeft vele disciplines onder één dak samengebracht. Het is dan ook de ideale partner om een constructief samenwerkingsverband mee aan te gaan. De voordelen zijn legio. Met één vast aanspreekpunt verloopt de coördinatie van de werkzaamheden soepel. Niet alleen wordt u veel werk uit handen genomen, maar u mag ook rekenen op een forse tijdsbesparing en een tijdige oplevering van uw project. Dit resulteert ook in een aanzienlijke reductie van uw kosten.

Werk in uitvoering op een groot aantal terreinen Herwey is inzetbaar bij veel verschillende nieuwbouw- en renovatieprojecten. Er zijn drie belangrijke sectoren binnen de infrawerken te onderscheiden, waarin Herwey werkzaam is: particuliere werken, openbare werken en bedrijfsterreinen. Hierbij kunt u rekenen op een complete uitvoering van de werkzaamheden. Van grondverzet en het plaatsen van funderingen, grondkeringen en rioleringen tot het leveren van de gewenste verharding. Het professionele team van Herwey heeft alles in huis om een vlotte uitvoering van de beoogde infrawerken te realiseren. Zelfs een eigen betoncentrale!

Een handig totaalconcept voor uw infrawerken Bij Herwey in Lanaken wordt u een totaalconcept geboden voor alle taken die uw infrastructuurwerken in Limburg met zich meebrengen. De professionals die Herwey in dienst heeft, werken het hele project (van ontwerp tot uitvoering) zorgvuldig voor u uit. Dankzij jarenlange ervaring heeft Herwey een uitgebreide expertise opgebouwd in 3D-machinebesturing en 3D-meetapparatuur. Gedurende het gehele project houdt het team van Herwey u steeds goed op de hoogte van de voortgang en de vervolgstappen. Deze continue monitoring zorgt voor een transparante werkwijze. Onze resultaten spreken voor zich. Neem contact op met Herwey in Lanaken om uw infraproject te bespreken.


Commentaires


SCHRIJF EEN REACTIE

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page