top of page
  • Herwey

Containerverhuur voor een duurzamere leefwereld:Uw afval, onze grondstof!


Puinrecycling

Als erkend specialist in grond- en infrawerken hebben wij door de jaren heen aanzienlijke ervaring opgedaan met ecologisch verantwoorde afvalverwerking. Tegelijkertijd doen we ons uiterste best om uw afvalverwerking in Lanaken en omstreken zo goed mogelijk te verzorgen. Bij ons kunt u terecht met vrijwel ieder type afval, gaande van bouwpuin, grofvuil en snoei- en tuinafval tot special afvalsoorten, zoals roofing, autobanden en cellenbeton, om maar enkele voorbeelden te noemen. Kortom, u kan op ons rekenen voor de verwerking van uw afval op een correcte en duurzame wijze.


Duurzame afvalverwerking door Herwey

Het is natuurlijk gemakkelijk voor ons om te zeggen dat we uw afval op een duurzame manier tot nieuwe grondstoffen verwerken wanneer u bij ons een container huurt, maar we leggen u liever uit hóe we dat doen. Afhankelijk van de afvalstroom, kunnen wij deze in bepaalde gevallen eigenhandig verwerken tot hoogwaardige en gecertificeerde secundaire grondstoffen. Om hierin nog onafhankelijker te kunnen worden, hebben wij in 2009 geïnvesteerd in een betoncentrale. Dit staat ons toe om inerte afvalmaterialen te verwerken tot gerecycleerde granulaten, welke op hun beurt vermengd kunnen worden met cement. Het resultaat? Duurzaam geproduceerd en nagenoeg CO2-neutraal beton.


Verschillende soorten containers

De grootte van de container die u nodig heeft, is afhankelijk van het soort afval. U kan bij Herwey kiezen uit een zeer uitgebreid aanbod containers met uiteenlopende inhoud, gaande van 8 kubieke meter tot maar liefst 25 kubieke meter. Wat betreft de huurperiode is de keuze aan u. Meestal verhuren wij containers voor korte periodes, maar ook een verhuur op lange(re) termijn is mogelijk. Wij schikken ons naar uw wensen en behoeften.


Ontvangt u graag meer informatie over ons aanbod en onze prijzen? Stuur ons gerust een e-mail! Samen met u streven we naar een duurzamere en CO2-neutrale leefwereld! Maak een afspraak!
Comments


SCHRIJF EEN REACTIE

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page