top of page
  • Herwey

Limburg bouwt, Herwey bouwt mee

Herwey bouwt mee aan de nieuwbouw van Hermos Transport


Al meer dan twintig jaar lang zijn grondwerken een van de belangrijkste specialiteiten van Herwey in Lanaken. Bij elke opdracht zijn we fier op het feit dat klanten vertrouwen op onze kennis en ervaring. Dat geldt zeker voor de grondwerken die wij in 2021 uitvoerden ter voorbereiding van de nieuwbouw en infrastructuur voor Hermos Transport in Genk. In deze blog leggen we kort uit welke voorbereidingen wij daarvoor hebben getroffen en welke indrukwekkende eindresultaten er werden geboekt.Professionele voorbereidende werken


Om te beginnen moest het bouwterrein in kwestie bouwklaar gemaakt worden om daarna aan de slag te kunnen met het leggen van de funderingen en het uitgraven van de smeerkelders. Grondoverschotten werden op professionele wijze vermeden door de nodige gronden ter plekke uit te zeven en tekorten aan te vullen. In totaal hebben wij voor Hermos Transport meer dan 4.800 kubieke meter teelaarde en meer dan 18.000 kubieke meter grond verzet, en ruim 14.000 vierkante meter aan fundering gelegd. Deze dienden, onder meer, voor asfaltverharding en diverse waterdoorlaatbare verhardingen, aangezien deze nodig zijn om de nodige infiltraties te faciliteren.


Fier op onze rol in het project


Als Klasse 4 geregistreerde aannemer die al drie jaar CO2-neutraal te werk gaat voor al haar professionele werkzaamheden, is Herwey fier op de waarde die wij hebben kunnen toevoegen aan het ambitieuze project van Hermos. De nieuwe site van het bedrijf is energieneutraal, uitgerust met de modernste rioleringstechnieken, en voorzien van een grote hoeveelheid wachtleidingen voor het elektrisch opladen van personenwagens en vrachtwagens.

“Sinds 2020 zijn wij CO2-neutraal in al onze grondverzet- en wegenbouwactiviteiten”, vertelde onze bestuurder Raf Weytjens na afloop van de werken aan Limburg Bouwt, “3D-meetaparatuur voor het uitzetten en opvolgen van de werven, 3D-gestuurde machines en een supergemotiveerd team zorgen ervoor dat elk project in goede handen is”.


Wens je graag meer informatie te ontvangen? Contacteer vrijblijvend Herwey, jouw partner voor grond-, graaf- en infrastructuurwerken in heel Limburg!

Commenti


SCHRIJF EEN REACTIE

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page