top of page
  • Herwey

Waarnaartoe met bouw- en sloopafval?

Ik ga verbouwen, waar kan ik terecht met mijn bouw- en sloopafval?


Als je zelf al eens verbouwd hebt of verbouwingswerken gepland hebt, dan weet je dat het voorbereiden van de bouwgrond heel wat tijd en werk kost. Dat is al helemaal het geval wanneer er nog planten en bomen op de grond in kwestie staan. Het is daarom verstandig om voor de voorbereidende werken de hulp in te roepen van een ervaren expert. Bij Herwey zijn we al jarenlang gespecialiseerd in grond- en infrawerken en staan we klaar om je te helpen met al jouw projecten in Lanaken en omgeving.




Belangrijk om weten voor voorbereidende werken


1. Waar kan je naartoe met jouw bouw- en sloopafval?

2. Welke voorbereidingen dienen er precies getroffen te worden?

3. Hoeveel gaan die voorbereidingen kosten?

4. Zal je jouw woning volledig uit te zetten?

5. Heb je je nutsvoorzieningen aangevraagd?

6. Hoe kan jouw grond optimaal bouwklaar gemaakt worden?


Hoe kan Herwey je van dienst zijn?


Het is soms onvoorstelbaar hoeveel puin en sloopafval er vrijkomt bij een verbouwing. Dat is op zich geen enkel probleem, zolang je de gepaste voorbereidingen treft. Zeker in het geval van grotere hoeveelheden bouwafval, is het huren van een container vaak onmisbaar. Bij Herwey helpen we je om de geschikte container te kiezen op basis van de uit te voeren werkzaamheden.

Onze containers worden bij jou thuis afgeleverd en zodra ze vol zijn, vervoeren we deze naar daarvoor bedoelde firma’s voor correcte verwerking. Zij sorteren het puin en laten de verwerking van specifieke soorten afval, zoals bijvoorbeeld steen of hout, over aan gespecialiseerde verwerkingsbedrijven. Herwey kan je helpen met een container om klasse II (gemengd) afval, bouwpuin, houtafval, of snoeihout af te voeren. Meer informatie over het huren van onze containers vind je hier.


Wens je nog meer te weten te komen over wat de verschillende containers van Herwey kunnen betekenen voor jou en jouw project? Contacteer ons vrijblijvend en vergeet ons ook niet om een gratis offerte te vragen!

Comments


SCHRIJF EEN REACTIE

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page